Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ankara Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Fenerbahçe Puan Kaybetmeye Devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı.

Dün oynanan maçlarda Galatasaray ve Medipol Başakşehir'in rakipleriyle berabere kalmasından sonra bugün Fenerbahçe, Kasımpaşaspor karşısında berabere kalarak puan farkını rakipleri ile azaltma şansını kullanamadı. 

İlk yarıda etkisiz bir oyun sergileyen sarı lacivertli takım ilk 45 dakikada sadece bir pozisyon bulabildi. 21. dakikada sağ kanattan yapılan ortayı Kasımpaşa savunmasının uzaklaştırdığı top ceza sahası önünde De Souza'nın önünde kaldı. Brezilyalı oyuncunun sol ayakla bekletmeden vuruşunda kaleci Ramazan Köse, meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı.

İkinci yarıdada iki takım da pozisyon üretmekte zorlanınca karşılaşma başladığı gibi sonuçlandı. 0-0

Bu sonuçla Kasımpaşa altın değerenide 1 puan alarak puanını 25'e yükseltirken, Fenerbahçe Puanını 37'e yükseltti. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.