Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener esnaf

Fenerbahçe Rahat Kazandı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 mağlup ederek maç fazlalığı ile ikincilik koltuğuna oturdu. 

Karşılaşmada ilk tehlikeli atak Aytemiz Alanyaspor'dan geldi. 4. dakikada Ani gelişen Alanyaspor atağında Fernandes bir anda kaleci Kameni'yle karşı karşıya kaldı, müsait durumda vuruşunda Kameni açıyı çok iyi kapatarak topun filelere gitmesini engelledi. 

20. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Valbuena araya bıraktığı topu iyi bir kontrolle alarak savunmayı ekarte eden Giuliano, kaleciyi de çalımlayıp dar açıdan topu filelere gönderdi. 1-0

22. dakikada Aytemiz Alanyaspor'un tehlikeli atağında kaleci  Kameni bir kez daha gole izin vermedi. Fernandes'in soldan içeriye doldurduğu topa kale önünde Douglas'ın vuruşunda Kameni kurtardı. 

25. dakikada kaleci Kameni topu çizgi üzerinden çıkararak gole yine izin vermedi. Sağ kanattan gelişen atakta içeriye kesilen topa Douglas'ın çok iyi yükselerek yaptığı kafa vuruşunun kaleci Kameni çizgi üzerinde topu kontrol etti.

27. dakikada gol Aytemiz Alanyaspor'dan gelecek derken sarı lacivertli ekipten geldi ve fark ikiye çıktı. Giuliano'nun nefis ara pasıyla Aatıf sağ kanattan savunma arkasına çok iyi sarktı. Ceza alanı sağ çaprazından pasını çıkardı ve kale önündeki Fernandao topu boş filelere gönderdi. 2-0

39. dakikada üçüncü gole direk izin vermedi. Ceza alanı içinde Fernandao indirdiği topa Mehmet Topal sert vurdu top direkten döndü. dönen topu  Fernandao tekrar tamamlamak istedi ancak top üstten auta çıktı.

İlk yarı Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

59. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı. Souza topu önüne almak isterken Emre Akbaba'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

60. dakikada penaltı atışının başına geçen Giuliano topu ve kaleciyi farklı köşelere göndererek kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydeterek farkı 3'e çıkardı. 3-0

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe rakibi Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 yenerek puanını 44'e yükseltti. Aytemiz Alanyaspor ise 21 puanda kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.