Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Fenerbahçe, Trabzonspor Derbisinden Gülen Çıkmadı

Fenerbahçe, Süper Lig’in üçüncü haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. 

Eşitlikle tamamlanan mücadelede Fenerbahçe'nin tek golü 17. dakikada Garry Rodrigues’ten gelirken, Trabzonspor’un golünü ise 28. dakikada Ekuban kaydetti.

17. dakikada Fenerbahçe öne geçti.  Hızlı gelişen atakta Kruse ile paslaşan Rodrigues düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0

28. dakikada Trabzonspor eşitliği sağladı. Trabzonspor’da Caleb Ekuban düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-1

44. dakikada Fenerbahçe direğe takıldı. Kruse'nin pasında Rodrigues'in vuruşu direkten döndü. 

45. dakikada Fenerbahçe bir kez daha gole çok yaklaştı. Tolga Ciğerci'nin ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Rodrigues'in Uğurcan'dan sıyrıldıktan sonra yaptığı vuruşta top direk dibinden auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı. 

Fenerbahçe ikinci yarıya etkili başladı. 48. dakikada Kruse'nin ara pasında altıpasın solunda Muric'in şutunda kaleci Uğurcan topu ayaklarıyla oyun alanına çeldi. Atağın devamında sağda topla buluşan Ozan Tufan'ın ortasında kale sahasında iyi yükselen Muriqi'nin kafa vuruşunda Uğurcan bu kez topu kornere çelerek gole izin vermedi.

50. dakikada Pereira'nın savunma arkasına pasına hareketlenen Sosa, kaleci Altay'ın açılması üzerine topu kalecinin üzerinde aşırmayı denedi ancak Altay topa son anda müdahale ederek gole izin vermedi.

53. dakikada Fenerbahçe bir kez daha gole çok yaklaştı. Sağdan Tolca Ciğerci'nin etkili ortasına penaltı noktası civarında iyi yükselen Kruse'nin kafa vuruşunda Uğurcan topu kornere çelerek gole bir kez daha izin vermedi.

67. dakikada Fenerbahçe gole çok yaklaşırken, kalesinde devleşen Uğurcan bir kez daha gole izin vermedi. Emre Belözoğlu'nun ara pasında savunma arkasına hareketlenen Rodrigues'in, kaleciyle karşı karşıya durumda yaptığı vuruşta Uğurcan topu ayaklarıyla çıkararak gole izin vermedi.

72. dakikada soldan çalımlarla ceza sahasına giren Nwakaeme'nin şutunda kaleci Altay topu kornere çelerek gole izin vermedi.

İkinci yarıda gol sesi çıkmayınca karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı. Fenerbahçe üçüncü haftada ilk puan kaybını yaşarken liderliği Alanyaspor'a bıraktı. Trabzonspor ise puanını 5'e yükseltti. 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporFenerbahçe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.