Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank almanya chp Koronavirüs ukrayna ankara abd chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Fenerbahçe Tur İçin  Avantaj Sağladı

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Fenerbahçe, Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova'yı kadıköy'de  2-0 mağlup etti.

Önde rakibine baskı kurarak maça başlayan Fenerbahçe, bu taktiğinin ilk sonucunu . 18. dakikada sağdan Gökhan Gönül'ün ortasında Josef De Souza'nın kafa golüyle 1-0 öne geçti. Üstünlük golünün ardından daha kontrollü oynayan Fenerbahçe, soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarı

İkinci yarının başlarında kontrollü oynayan Fenerbahçe karşısınıda Lokomotiv Moskova etkili gözükmeye başladı. Daha sonra oyunun kontrolünü tekrar eline alan temsilcimiz 72. dakikada Josef De Souza ile farkı ikiye çıkardı: 2-0

Fenerbahçe atağında Sol taraftan Caner Erkin'in ortasına gelişine vuran Josef De Souza kendisin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 

Karşılaşma 2-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle tamamlandı.

Fenerbahçe, bu sonuçla Rusya'da oynanacak rövanş maçı öncesi avantaj elde etmiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.