Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında deplasmanda Portekiz ekibi Benfica'ya 1-0 mağlup oldu. 

Karşılaşmaya iki takımda tekminli başladı. İlk yarıda Fenerbahçe deplasmanda oynamasına karşın rakibi Benfica karşısında etkili bir oyun sergiledi. 5. dakikada Skrtel'in uzun pasında rakip yarı alanda hareketlenen Alper topu önüne aldı ve çaprazdan ceza alanına girdi ancak önce savunma sonra kaleci tehlikeyi uzaklaştırdı.

40. dakikada Sol kanada gönderilen uzun topta Hasan Ali kafayla ceza alanına çevirdi. Ceza alanına giren Valbuena gelişine şutunu çekti ancak top üstten auta gitti.

İlk yarı golsüz tamamlandı.

İkinci yarıya Benfica temsilcimiz karşısında etkili başlayarak peş peşe pozisyonlar buldu. 47. dakikada Benfica atağında savunmaya yardıma gelen Valbuena, kritik bir müdahalede bulunarak önemli bir tehlikeyi önledi.

51. dakikada Salvio'nun ceza alanı dışından vuruşunu kaleci Volkan başarılı bir kurtarış ile gole izin vermedi. 

69. dakikada Benfica öne geçti. Sağ kanattan ceza alanı içinde arka bölümdeki müsait pozisyondaki Cervi'ye aktarılan topa düzgün bir vuruş yapan Cervi topu filelere gönderdi. 1-0

84. dakikada Benfica ikinci gole çok yaklaştı. Ceza alanı ön çizgisindeki Castillo'nun köşeye plase vuruşunu Volkan yatarak kontrol ederek gole izin vermedi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Benfica'ya 1-0 mağlup olarak turu istanbul'a bıraktı.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeBenfica
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.