Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek Beyin çipi 2024 Yılı Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama sonuçları Aile Hekimliği Çalışanları Sendikası 5 Aralık 2023 Gündem Özeti

Fenerbahçe Vardar'a Teslim oldu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Makedon ekibi Vardar' a 2-1 yenilerek Avrupa'ya veda etti. 

Fenerbahçe 2-0'ın rövanşında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Makedon ekibi Vardar ile karşı karşıya geldi. 61. dakikada Roman Neustaedter ile öne geçmesine karşın 68. dakikada Jigauri’nin ve 90+1. dakikada Gligorov'un gollerine engel olamayarak karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldı ve Avrupa defterini kapattı. 

İlk yarıda etkili olan temsilcimiz bir türlü aradığı golü bulamadı. ikinci yarıda öne geçmesine karşın turu uzatmalara taşıyacak veya atlatacak gol ve golleri ararken kalesinde gördüğü golle bütün dengeler alt üst oldu. Beraberlik golünden sonra bir türlü istediğini sahaya yansıtamayan ekibimiz 90+1. dakikada da kalesinde gol görünce karşılaşmadan yenik ayrılarak kupaya veda etti. 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.