Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Fener'in Yeni Formaları Maziden

Fenerbahçe’nin 2017/18 futbol sezonunda giyeceği adidas formalar, Fenerbahçe taraftarı ile buluşuyor. Fenerbahçe’nin yeni sezon formaları için hazırlanan kampanyanın sloganı, “Farkını Ortaya Koy” olarak ortaya çıktı.

 Efsane Çubuklu Maç Forması


 
Fenerbahçe’nin vazgeçilmezi çubuklu maç formasının bu sezonki tasarımında 103 golle şampiyon olunan, rekorlarla dolu 88-89 sezonunun çubuklu formasından esintiler görülüyor. Sade çizgilerle tasarlanan 2017/18 Çubuklu Maç Forması, lacivert V yaka detayıyla dikkat çekerken, omuz bölümünde adidas’ın simgesi üç bant, sırt kısmında ise geçtiğimiz sezondan farklı olarak altta çubukların devam ettiği düz lacivert bir zemin mevcut. #FARKINIORTAYAKOY sloganıyla, Fenerbahçe’nin büyük taraftarıyla buluşan formanın tanıtımını Fenerbahçe’nin sembol ismi Volkan Demirel yaptı. Çubuklu forma aynı zamanda, adidas’ın Stadium to Street konsepti doğrultusunda, sadece sahada değil, hayatın her alanında giyilebilmesi için taraftarların beğenisine sunuluyor.
 
Sarı Maç Forması


 
 
Fenerbahçe Spor Kulübü’nün iki ana renginden biri olan sari renk, Fenerbahçe’nin başarılarına duyulan hayranlığı tasvir eder. 2017/18 sezonu Fenerbahçe Sari Forma da, taraftarın uzun yıllardır özlemle beklediği sarı renkli tasarımı ile öne çıkıyor. Deplasman karşılaşmalarında giyilecek formanın yanlarında bulunan lacivert üç bant ile birlesen beyaz polo yakası ve kol uçlarındaki beyaz detayı ise Fenerbahçe’nin kuruluş renklerine ithaf edildi. Futbolcuların performansına üst düzey katkı saylayacak Climacool teknolojisine sahip adidas 2017/18 Fenerbahçe Sarı Forma, aynı zamanda adidas’ın Stadium to Street konsepti doğrultusunda, sadece sahada değil, hayatin her alanında giyilebilecek.
 
Yeşil Maç Forması


 
Fenerbahçe 2017/18 sezonunda hem iç saha hem de dış saha alternatifi olarak tasarlanan yeşil renkteki 3. forma, Fenerbahçe’nin logosundaki palamut dalından ilham alınarak tasarlandı. Logo içerisinde sari lacivert renkler arasında yükselen yeşil palamut dalı, Fenerbahçe’ nin güç ve kudretini sembolize ederken, yeşil renk ise yükselen bu kudret için basarinin kaçınılmaz olduğunu ifade eder. Yeni başlayacak olan 2017/18 futbol sezonunda basarinin simgesi olacak olan yeşil forma, adidas’in Stadium to Street konsepti doğrultusunda, sadece sahada değil, hayatın her alanında giyilebilmesi için taraftarların beğenisine sunuluyor.
 
Fenerbahçe A Futbol Takımı’nın 2017/18 futbol sezonunda giyeceği yeni formalar, adidas’ın en ileri, yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı. Formalarda yer alan ClimaCool teknolojisi sayesinde vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını arttırıyor.
 
2017/18 sezonu Fenerbahçe yetişkin formaları 169 TL, genç formaları 129 TL ve çocuk formaları ise 119 TL’lik satış fiyatıyla, 8 Temmuz itibariyle, Fenerium mağazaları, Fenerium e-ticaret sitesi (www.fenerium.com.tr), adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/fenerbahce adresinde taraftarların beğenisine sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.