Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin beşiktaş Shanghai Astronomi Müzesi chp haberleri chp niğde milletvekili ömer fethi gürer tesk genel başkanı bendevi palandöken tüik ORDU cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan David Dastmalchian Late Night with the Devil Şeytanla Bir Gece

FIFA, AFC, UEFA, Bundesliga, LaLiga, Premier Lig ve Serie A’dan beoutQ’ya Ortak Tepki

Suudi Arabistan merkezli beoutQ’nun yasadışı yayıncılık faaliyetlerine karşı yayın hakları sahipleri, süregelen fikri mülkiyet hırsızlığına karşı toplu bir kınama bildirisi yayınladı.

Aralarında FIFA, UEFA, AFC (Asya Futbol Konfederasyonu) gibi kıtasal organizasyonların yanı sıra Avrupa’nın büyük liglerinin de aralarında bulunduğu spor dünyası aktörleri Suudi Arabistan Hükümeti'nden dünya spor ve eğlence hırsızlığına bir son vermesini doğrudan talep etti.

Yaklaşık 15 aydır beIN SPORTS yayınlarını yasadışı bir şekilde kendi mecrasında yayınlayan Suudi Arabistan merkezli beoutQ’ya karşı, spor dünyasının en büyük aktörlerinden ortak tepki geldi. Ortak açıklamada Suudi Arabistan yetkilileri, Riyad merkezli beoutQ’nun fikri mülkiyet hakkı ihlallerine son verilmesi için yürütülen çalışmalara destek vermeye çağrıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Telif hakkı sahipleri olarak, ne yazık ki, artık beoutQ’ya karşı bir telif hakkı şikayetinde bulunmak için Suudi Arabistan’da bir muhatap bulacağımıza inancımız kalmadı. Suudi Arabistan’da resmi bir telif hakkı talebini takip etmek için tüm makul seçenekleri tükettiğimizi düşünüyoruz. Bu çok ciddi korsanlık sorununa karşı artık başka yollar denemekten başka alternatif göremiyoruz”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.