Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi Kuşadası Belediyesi kuşadası recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk yapı kredi operasyon

FIFA Teknik Direktörler Semineri İstanbul’da Başladı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun ev sahipliği yaptığı FIFA Teknik Direktörler Semineri, İstanbul’da başladı. 23 Haziran’a kadar sürecek seminerde pek çok önemli isim yer alıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde seminerin açılış konuşmasını Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yaptı.

Terim, konuşmasında "Sizi İstanbul'da misafir etmekten, bir futbol ülkesi olan Türkiye'de ağırlamaktan çok mutluyuz. Ülke federasyonlarınca seçilmiş teknik direktörlerin bir araya geldiği ve 4 gün sürecek olan bu seminerin çok verimli geçeceği inancını taşıyorum. Bu seminerin, eğitim süreçlerinin veriminin artırılmasının ve futbolun geleceğinin inşa edilmesinin yolunu açacağından hiç şüphem yok. Bu organizasyona, ülkemizde ev sahipliği yapmamızı sağlayan FIFA ve eğitimcilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Seminerin sonunda futbolun gelişimi adına yeni kazanımlarla ülkemizden ayrılmanızı temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

FIFA Teknik Gelişim Servisi Direktörü Jürg Nepfer ve UEFA Futbol Eğitim Servisi Direktörü Frank Ludolph ise konuşmalarında TFF ve UEFA’ya teşekkürlerini sundu.

Önemli İsimler Seminer İçin Türkiye’de

Seminere eğitimci olarak FIFA'dan Jean-Marie Conz, Jürg Nepfer, Steven Martens, Francesco Bruscoli, Hans Rudolf Hasler, Carolina Rodriguez ile Arijana Demirovic ve UEFA'dan Frank Ludolph katılırken,  FIFA'dan ayrıca Üye Federasyonlar Avrupa Direktörü Bjorn Vassalo da seminer için ülkemizde bulunuyor.

Aralarında Macaristan Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Bernd Storck'un da yer aldığı seminerin katılımcı teknik direktörleri ise şöyle:

Munir Taloviç (Bosna Hersek )
Pavel Guerguiev Panov (Bulgaristan)
Vatroslav Mihaçiç (Hırvatistan)
Peatur Smith Clementsen (Faroe Adaları)
Zaza Zamtaradze (Gürcistan)
Desmond Curry (Cebelitarık)
Bernd Storck (Macaristan)
Michael Nees (Kosova)
Robert Michael Gatt (Malta)
Ghenadie Scurtul (Moldova)
Mihai Stoichita (Romanya)
Nur Mustafa Gülen (Türkiye)
Yücel Uyar (Türkiye)
Mehmet Ekşi (Türkiye)
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.