Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank

Futsal Ligi'nde Şampiyon Arnavutköy Oldu

Futsal Ligi Türkiye Şampiyonu, Osmanlıspor'u 3-0 yenen Arnavutköy Belediye Spor oldu.

2016-2017 Sezonu Futsal Ligi Türkiye Şampiyonu Arnavutköy Belediye Spor oldu. 3 gün süren ve 8 takımın mücadele ettiği organizasyonun final maçında Osmanlıspor FK'yı 3-0 yenen Arnavutköy Belediye Spor şampiyon olurken, Türkiye'yi UEFA Futsal Kupası'nda temsil etmeye hak kazandı.

Dün günün ilk müsabakası olan üçüncülük karşılaşmasında ise Hankendi Belediyespor normal süresi 6-6 biten maçın uzatmalarında bulduğu gollerle Palandöken Belediyespor'u 10-6 yenerek üçüncü oldu.

Şampiyon Arnavutköy Belediye Spor kupasını ve madalyaları, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Türkiye Futsal A Milli Takım Teknik Direktörü Sercan Görgülü'nün elinden aldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.