Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk yunanistan tüik

Galatasaray 3 Puanı 3 Golle Aldı

Galatasaray, Süper Lig'in 24. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti. Galatasaaray'a 3 puanı getiren golleri 3. dakikada Ryan Donk, 33 ve 69 dakikalarda ise Radamel Falcao kaydetti. 

3. dakikada Galatasay öne geçti. Sağ köşe direğinden Ömer Bayram'ın yaptığı ortayı iyi takip eden Donk kafa ile topu filelere gönderdi. 1-0

22. dakikada Galatasaray ikinci gole çok yaklaştı. Seri'nin uzun ara pasına kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Onyekuru topu çekmeye çalışırken Ramos araya girip tehlikeyi uzaklaştırdı.

27. dakikada Sağdan seri şekilde bindiren Mariano'nun sağ kanattan uzak köşeye yaptığı ortada Marcelo Saracchi topa dokunamayınca top taca gitti. 

33. dakikada Galatasaray farkı ikiye çıkardı. Gelişen organize atakta sağ kanattan bindirme yapan Mariano'nun kavisli ortasını iyi takip eden Falcao topu filelere gönderdi. 2-0

44. dakikada Gençlerbirliği maçtaki ilk pozisyonunda Baiano'nun sağ kanattan kullandığı korner atışına ceza sahasında Ramos kafayı vurdu, top kaleci Muslera'nın kucağında kaldı.

İlk yarı Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. 

53. dakikada Gençlerbirliği gole çok yaklaştı. Gençlerbirliği kaleyi cepheden gören bir yerden serbest vuruş kullandı. Ramos'un kullandığı serbest vuruşta Muslera mükemmel şekilde, parmaklarının ucuyla topa dokunarak kornere çeldi. 

56. dakikada Gençlerbirliği savunmasının riskli geri pasını takip eden Ömer Bayram kaleci Kristoffer Nordfeldt'e hata yaptırdı. Dönen topta Radamel Falcao ceza yayında müsait bir açıdan yaptığı vuruşta top savunmadan dönerek kornere gitti.

62'  Sağ kanattan gelişen atakta Feghouli yerden ve sert bir şekilde yaptığı ortaya Falcao kayarak dokunmayı denedi ama başaramadı.

69. dakikada Galatasaray farkı üçe çıkardı. Sol kanattan gelişen atakta Onyekuru, topu müsait pozisyondaki Feghouli'ye aktardı. Feghouli'nin ortasında topla buluşan Radamel Falcao, muhteşem bir vuruşla topu direğin sol üst köşesinden filelere gönderdi. 3-0

80. dakikada sol kanattan rakip ceza alanına sarkan Onyekuru, demarke oldu ve topu harika kontrol etti. Onyekuru, ceza sahasına kat eden Andone'ye asist gibi bir pas çıkardı. Rumen futbolcunun sert şutu kalecide kaldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray sahadan 3-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.