Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan suriye azerbaycan Kent diyarbakır Ayyuka eNBE milli savunma bakanlığı

Galatasaray, Boluspor'u 1-0 Mağlup Etti

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Boluspor'u penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti. 

Karşılaşma düşük tempoda başladı. 25. dakikada ilk etkili atağını gerçekleştiren sarı kırmızılı ekip kaleci Gökhan'ı geçemedi. Belhanda rakip ceza saha sahası yayına kadar başarılı bir şekilde ilerleyerek şutunu çekti ama kaleciyi geçemedi. 

29. dakikada Boluspor gole çok yaklaştı. Özgürcan’ın indirdiği topu kontrol eden Mustafa yerden kalenin köşesine yaptığı vuruşu aynı güzellikle kaleci İsmail, çevik bir şekilde uzanarak golü izin vermedi. 

39. dakikada Galatasaray öne geçti. Sinan rakip ceza alanında topla buluştuktan sonra Burak’ın müdahalesiyle yerde kaldı. Oyunu önce devam ettiren hakem, daha sonra VAR’dan gelen uyarı üzerine kararını değiştirerek penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşununda topun başına geçen kaptan Selçuk topu filelere gönderdi. 0-1

45. dakikada Belhanda’nın pasında topu kontrol eden Sinan'ın vuruşunda filelere giden topa Burak çizgi üzerinde yaptığı müdahaleyle gole izin vermedi. 

Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. 

54. dakikada Galatasaray ikinci gole çok yaklaştı. Savunma arkasına sarkan Belhanda ceza sahasına yönelerek çektiği şutta kaleci Gökhan zorlukla topu çelerek gole izin vermedi. 

Kalan dakikalar düşük tempoda ederken Boluspor 90. dakikada gole çok yaklaştı. Akabueze'nin ara pasında topla buluşan İsmail kaleci ile karşı karşı kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta top az farkla direğin dibinden auta gitti. 

90+3 dakikada Galatasaray'da Muğdat, Linnes’in savunma arkasına attığı topla ceza sahasına girdi. Kaleciyi de geçen Muğdat, yaptığı aşırtma vuruşla topu filelere gönderdi. Pozisyonu gol olarak değerlendiren hakem, VAR’dan gelen uyarı sonrasında golü iptal etti.

Karşılaşma Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.