Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Cansu İvecen Kuru Gürültü Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar

Galatasaray CEV Cup’ta Avrupa İkincisi

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, CEV Cup finali rövanş maçında İtalya’nın Trentino Itas takımını konuk etti. İtalya’da oynanan ilk karşılaşmada 3-0 mağlup olan Galatasaray, rövanş maçından da 3-2’lik mağlubiyetle ayrılarak CEV Cup’ı ikinci olarak tamamladı.

Burhan Felek Voleybol Salonu’ndan oynanan mücadeleye iyi başlayan taraf Galatasaray Erkek Voleybol Takımı oldu. Galatasaray karşılaşmada 8-3 öne geçince Trentino Itas ilk molasını aldı. Galatasaray, Oliver ve Antonov’un sayılarıyla farkı açınca konuk ekip 17-13’te ikinci molasını kullandı. Oyun üstünlüğünü set boyu sürdüren Galatasaray ilk seti 25-22 önde tamamladı ve karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İkinci setin başı karşılıklı sayılarla ilerledi. 7-7’lik eşitliğin ardından farkı açan Filenin Aslanları, durumu 13-10’a getirince rakipTrentino Itas ilk molasını aldı. Etkin oyununu sürdüren Filenin Aslanları, farkı 4 sayıya çıkarınca Trentino Itas 15-11’de ikinci molasını kullandı. İkinci sette Duff’ın etkili sayılarıyla farkı koruyan Galatasaray ikinci seti de 25-21 kazandı ve setlerde 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete etkili başlayan konuk ekip oldu. Trentino Itas farkı açınca Galatasaray 5-9’da ilk molasını kullandı. Farkın kapanmasına izin vermeyen Trentino Itas durumu 6-12 yapınca Galatasaray ikinci mola hakkını kullandı. Trentino Itas etkili oyununu set boyu sürdürerek seti 16-25 kazandı ve bu sonuçla setlerde durum 2-1 oldu.

Dördüncü sete etkili başlayan Trentino Itas, farkı 4 sayıya çıkarınca 2-6’da Nedim Özbey ilk molasını aldı. Konuk ekip Galatasaray karşısında farkı daha da açınca Galatasaray ikinci mola hakkını kullandı. Etkili oyununu set boyu sürdüren Trentino Itas dördüncü seti de 16-25 kazandı ve setlerde durum 2-2 oldu. Bu sonuçla Trentino Itas CEV Cup şampiyonu olurken, Filenin Aslanları ise CEV Cup’ı ikinci olarak tamamladı.

Mücadelenin tie-break setine 6 sayılık seriyle başlayan Trentino Itas, saha değişimine 1-8 önde girerken seti de 5-15 önde tamamladı. Mücadeleden 3-2 mağlup ayrılan Filenin Aslanları Avrupa’da gümüş madalyanın sahibi oldu.

Anahtar Kelimeler:
Galatasaray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.