Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Galatasaray'da Kötü Gidiş Devam Ediyor

Galatasaray, Süper Lig'in 12. hafta açılış maçında Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Başakşehir'e galibiyeti getiren golü 78. dakikada Fredrik Gulbrandsen kaydetti. 

9. dakikada kazanılan korner atışında Ömer'in ortasına Babel'in yaptığı kafa vuruşu dışarı gitti.

22. dakikada Visca'dan seken topla  Crivelli'yi gol pozisyonuna soktu ama ceza sahasında yapılan vuruşu Okan Kocuk kritik bir kurtarışla gole izin vermedi. 

40. dakikada Mariano sağ kanattan harika bir çalımın ardından iyi bir orta yaptı. Savunmanın sektirdiği topu ceza sahasının dışında Lemina takip edip gelişine çok sert ve etkili  bir vuruş yaptı ama Mert Günok son anda uzanıp topu kornere çelerek gole izin vermedi.

İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı. 

49. dakikada Galatasaray gole çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta Mariano'nun ön direğe ortasında Feghouli'nin dokunuşuyla gole çok yaklaştı ama iyi yer tutan Mert sert gelen topu kornere göndererek gole izin vermedi.  

78. dakikada Medipol Başakşehir deplasmanda öne geçti.  Başakşehir'in ani hücumunda Gulbradsen aldığı ara pasla ceza sahasına girdiğinde düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 0-1

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Medipol Başakşehir deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.