Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Galatasaray'da Riekerink Dönemi Bitti

Galatasaray'da Futbol akademi direktörü olarak göreve başlayan, Mustafa Denizli'nin istifasından sonra A takım teknik direktörlüğüne getirilen Riekerink ile yollar ayrıldı. 

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, düzenlenen Yönetim Kurulu toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Başkan Özbek,  "Bugün Yönetim Kurulu toplantısı vardı. Dün TEMSA ile başladığımız işbirliğinin lansmanında açıklama yapmıştım. Özellikle Galatasaray Futbol Takımı'nın bugünkü performansı ve geldiği durum gereğiyle değerlendirme toplantısı yapacaktık. Bugün zaten Yönetim Kurulu'nda toplantı günü... Enine boyuna tartıştık. Galatasaray'ın başarısı ve menfaatleri için Sayın Jan Olde Riekerink ile yollarımızı ayırdık ve kendisine bildirdik.

Yeni teknik direktörümüz için çalışmalar yarın başlayacak. Mevcut antrenörümüz ile olan ilişkimizi bitirdik. Arkadaşlar geniş kapsamlı bir ön çalışma hazırladılar. Galatasaray'da çalışmak isteyecek pek çok kişi var. Şu an çalışmayan ya da sözleşmesi uygun olan isimlerle görüşülmesi talimatını verdim.

Wesley Sneijder takımdaki en önemli profesyonellerden. Galatasaray için varını yoğunu ortaya koyan birisi. Böyle bir durumda moral bozukluğu olmayacaktır. 

Riekerink'in sözleşmesi ile ilgili yarın açıklama yapacağız. En çabuk sürede de yeni teknik direktörümüzü belirlemek istiyoruz.

Ben taraftarlardan şampiyonluk yolunda hep beraber olmak için destek istiyorum. Hepimiz Galatasaray'ı seviyoruz Galatasaray için çalışıyoruz. Onların da desteklerini esirgememesini istiyoruz. Sloganımız "Sen varsan şampiyonluk yakın". Bir saniye dahi sporcularımızı yalnız bırakmamalılar." dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.