Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Hakkari AİLE kosgeb ak parti Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri

Galatasaray'dan Beşiktaş Maçı Öncesi Ulaşım Duyurusu

Galatasaray Spor Kulübü,  2 Aralık Pazar günü Vodafone Park'ta oynayacakları maç öncesi ulaşım duyurusu yaptı.

Galatasaray'ın internet sitesinden yaptığı duyuruda; "Galatasaray, 2 Aralık Pazar günü Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 14. hafta maçında Vodafone Park'ta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Maç günü, maça gidecek biletli taraftarlarımızın Taksim Gezi Parkı yanında bulunan Mete Caddesi’nde saat 15:00’ten itibaren toplanması gerekmektedir. Stadyum ve çevresine münferit olarak geldiği tespit edilen Galatasaray taraftarları toplanma alanına yönlendirilecek ve taraftarlarımız toplu olarak saat 16:30’da polis eşliğinde stadyuma hareket edecektir." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.