Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Galatasaray Derdiyok'un Golleri İle Sonuca Gitti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor'u Eren Dediyok'un golleriyle 2-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk eden Galatasaray, penaltı kaçırdığı karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmayı başardı.
Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen ve baskılı olan sarı-kırmızılı ekip, 6. ile 89. dakikalarda Eren Derdiyok'un golleriyle sonuca gitti.
İlk üç haftada 2 galibiyet 1 beraberlik alan Galatasaray, Çaykur Rizespor galibiyetiyle puanını 10'a yükseltti.
Ligin ilk 4. haftasında yenilgi yüzü görmeyen sarı-kırmızılılar, 5. haftada Beşiktaş'a konuk olacağı derbi müsabakası öncesi moral buldu.

Eren Derdiyok'tan şık bir gol
Eren Derdiyok, maçın henüz 6. dakikasında attığı çok şık golle tribünleri ayağa kaldırdı. Müsabakanın 6. dakikasında sağdan Sneijder'in yaptığı ortada, ceza sahası sol çaprazında röveşata ile şık bir vuruş yapan Eren, uzak köşeden topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.
Eren Derdiyok, maçın 89. dakikasında ise bu kez şık bir kafa golüyle alkışı alan isim oldu ve maçın skorunu belirledi. Bu gol sonrası Eren'in  tribünlere Metin Oktay selamı yapması da dikkatlerden kaçmadı. Eren attığı 2 golle gol sayısını 4'e yükseltti.
Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 2-0 yendiği maçın gollerinde önemli pay sahibi isimlerden biri de Sneijder'di. Sneijder, Eren Derdiyok'un attığı her iki golde de ortaları yaparak, galibiyete önemli katkı sağladı.

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, Çaykur Rizespor karşısında bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Selçuk, Bruma'nın ceza sahası içinde düşürülmesi sonrası 90+3 dakikada kazanılan penaltı atışını yan direğe nişanlayarak skoru değiştirimedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.