Öne Çıkanlar galatasaray Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist Covid19 bugünün gündemi gündem özeti rusya chp enflasyon AİLE kılıçdaroğlu

Galatasaray EuroCup Women Şampiyonu

EuroCup Women final turu rövanş maçında Galatasaray, İtalyan temsilcisi REYER Venezia ile karşı karşıya geldi. Palasport Taliercio’daki mücadeleden takımımız 72-65 mağlup ayrılırken ilk maçı 90-68’lik skorla kazanan Galatasaray bir kez daha AVRUPA ŞAMPİYONU oldu.

Galatasaray 2009'da kazandığı FIBA EuroCup'ın ardından 2014’te de Kupa 1’de şampiyonluğa ulaşmıştı. Sarayın Sultanları 2017-2018 sezonu EuroCup Women’ı da şampiyon tamamlayarak müzesine kadın basketbolda üçüncü Avrupa kupasını getirdi.

Galatasaray karşılaşmanın ilk çeyreğinde rakibi İtalyan temsilcisi REYER Venezia karşısında 16-20 önde tamamladı.

İkinci Çeyreğe rakip REYER Venezia 10-0’lık seri ile başlayarak 26-20 öne geçti. İlk devrenin son bölümleri rakibin 4-6 sayılık farklarıyla geçilirken Davis’in sayıları ile ilk devre 38-34  REYER Venezia'nın üstünlüğü ile tamamlandı.

Üçüncü çeyreğide 6 sayılık fark ile tamamlayan rakibimiz REYER Venezia final kısmına 58-52 önde girdi.

son periyotta da rakibi karşısında oyuna iyi başlayamamasına karşın çift hanelere çıkan farkı sakin kalmayı başararak son 4 dakikaya 68-59 geride girmesine karşın sahadan 72-65 yenik ayrılmasına karşın EuroCup Women’da 2017-2018 sezonunu ŞAMPİYON olarak tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.