Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Galatasaray Evinde Zorlanmadı

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray Osmanlıspor'u Türk Telekom Arena'da 2-0 mağlup etti. 

Türk Telekom arenada oynanan mücadelede sarı kırmızılı ekip ilk yarıda Wesley Sneijder ve sinan Gümüş'ün attığı gollerle rakibini 2-0 yenerek maç fazlasıyla üçüncülük koltuğuna oturdu. 

24. dakikada Galatasaray Sneijder'in attığı golle öne geçti. 35. dakikada Sneijder'in muhteşem pasında topu Sinan Gümüş filelere gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı.

İlk yarı bu skorla kapandı. 

İkinci yarıda da her iki takımdan gol sesi çıkmayınca karşılaşma sarı kırmızılı ekibin 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Galatasaray bu galibiyetle puanını 58'e çıkararak maç fazlası ile üçüncülüğü yükseldi. Kümede kalması garanti olan Osmanlıspor ise 38 puanda kalarak 13 sırada yer aldı. 




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.