Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İyi Parti tsk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf ankara suriye

Galatasaray, FC Schalke 04 Maçından Gol Sesi Çıkmadı

Galatasaray,  UEFA Şampiyonlar Ligi D grubu 3. maçında  FC Schalke 04 ile golsüz berabere kaldı. Galatasaray bu sonuç ile puanını 4'e yükseltti.

Grubun diğer maçında Porto, Lokomotiv Moskova'yı deplasmanda 3-1 mağlup ederek puanını 7'ye yükselterek liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmaya Galatasaray seyirci desteğinide arkasına alarak etkili başladı. Ayağa paslar ile Schalke savunma kilidini açmaya çalışan temsilcimiz İlk tehlikeli atağını 10. dakikada gerçekleştirdi. Sol kanattan içe kat ederek topu taşıyan Garry’nin şutunda kaleci Nübel, topu güçlükle kornere çelebildi.

13, dakikada Alman Schalke bu sefer kalemizde büyük bir tehlike yarattı. Defansın arkasına atılan uzun pasta  Konoplyanka Muslera’yla karşı karşıya kaldı. Konoplyanka'nın şutunu Muslera çelsede  kaleye yönelmesine engel olamadı ancak topu çizgiden Martin Linnes çıkararak gole izin vermedi.

İlk yarının son dakikalarında her iki takımda gol pozisyonu yakaladı. Galatasaray, Eren'in şutunda kaleci Nübel’i geçemezken, konuk ekip etkili oyuncusu Konopylanka’nın şutunda Muslera, çevik bir kurtarışla topu kornere göndererek gole izin vermedi.  

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

İkinci yarının hemen başında konuk ekip Schalke çok tehlikeli geldi. Embolo, ceza sahamızın solundan girerek Muslera’yla karşı karşıya kaldı. Embolo çektiği şutta Muslera kurtardı ancak top tekrar Embolo'nın önünde kaldı. Embolo topu tekrar kalemize doğru gönderdi. Topun fileler ile buluşmasına bu kez Ozan Kabak çizgideki müdahalesiyle engel oldu.

İkinci yarıya iyi başlayın konuk ekip peş peşe pozisyonlar bulmaya başladı. Konoplyanka‘nın ceza sahası dışından çektiği şutta Muslera bir kez daha başarılı olurken, 57. dakikada ceza sahasına giren Caliguiri’nin pasında buluşan Embolo’nun vuruşunda top ağlarımıza gitti ancak bu top yardımcı hakemin kaldırdığı ofsayt bayrağıyla iptal edildi. Karşılaşmanın 62. dakikasında Ozan Kabak’ı geçerek ceza sahamıza giren Embolo’nun şutu yan ağlarda kaldı.

70. dakikada Muğdat’ın oyuna girmesiyle rakibin hızını kesen ve taraftarın desteğini de arkasına alan temsilcimiz etkili olmaya çalışsada 88. dakikada rakibin etkili atağında kaleci muslera bir kez daha gole izin vermedi ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Galatasaray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.