Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kosgeb ak parti Op. Dr. Volkan Erdoğan İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası

Galatasaray Futbol Takımı Liv Hospital’da Sağlık Kontrolünden Geçti

Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları Liv Hospital’da sağlık kontrolünden geçti.
Sezona her zamanki gibi şampiyonluk ve 3 kupa parolasıyla başlayan Galatasaray , yeni sezon çalışmalarına dün merhaba dedi.  Bugün akşam 17.00'de gerçekleştireceği antrenman öncesi sarı-kırmızılılar, Liv Hospital'da bir dizi sağlık kontrolünden geçti. Sabah saatlerinde gerçekleşen sağlık kontrolünde oldukça neşeli oldukları gözlenen Sinan, Yasin, Bruma, Koray, Cenk, Berk İsmail, Carole, Olcan ve Alperen'in yapılan tetkiklerin ardından sağlık kontrolleri tamamlandı.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.