Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Galatasaray HDI Sigorta Romanya'dan Avantajlı Dönüyor

Galatasaray HDI Sigorta Bayan Voleybol Takımı, CEV Cup 16’lı final ilk maçında deplasmanda Romanya’nın CSM Targoviste takımını 23-25, 21-25 ve 24-26'lık setlerle 3-0 mağlup etti.

Karşılaşma Galatasaray HDI Sigorta’nın sayılarıyla başladı. Maça etkili başlayan Galatasaray HDI Sigorta, ev sahibi Targoviste karşısında 5 sayılık seri yakaladı. 0-5’lik skorun ardından farkı kapatmaya çalışan CSM Targoviste, Galatasaray HDI Sigorta’nın etkili oyununa karşılık veremedi. Üstünlüğünü set boyu sürdürenGalatasaray HDI Sigorta ilk seti 23-25 kazandı ve mücadelede 1-0 öne geçti.

İkinci sete de ilk sette olduğu gibi iyi başlayan Galatasaray HDI Sigorta, kısa sürede CSM Targoviste karşısında farkı açmayı başardı. Ev sahibi ekip karşısında ikinci settede üstünlüğünü koruyan Galatasaray HDI Sigorta ikinci seti de 21-25 kazandı ve setlerde durumu 2-0’a getirdi.

Üçüncü ve son seti de Galatasaray HDI Sigorta’nın sayısıyla başladı. İlk iki sette gösterdiği etkili oyunu sürdüren Galatasaray HDI Sigorta, üçüncü setin teknik molalarına da üstün girmeyi başardı. Set sonunda farkı eriten ev sahibi ekip 24-24’te skoru eşitlese de Galatasaray HDI Sigorta üçüncü seti de 24-26 kazanarak mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Galatasaray HDI Sigorta alınan bu sonuçla Avrupa macerasına galibiyetle başlamış oldu.

Galatasaray HDI Sigorta - CSM Targoviste CEV Cup 16’lı final rövanş maçı ise 4 Aralık 2018 Salı günü saat 19:00’da TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Anahtar Kelimeler:
Galatasaray Haberleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.