Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu

Galatasaray Futbol Takımı, Yeni Malatyaspor maçı için bugün saat 16.00’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Malatya’ya giderek müsabaka öncesi bu kentte kampa girecek. Galatasaray’ın Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesi kamp kadrosu belli oldu.

Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turunda Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde dar alanda pas oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Sofiane Feghouli, kondisyonerler eşliğinde saha dönüş çalışmalarına devam etti.  Tedavisine devam edilen Radamel Falcao’nun, tedavisinin iki haftalık bölümü için önümüzdeki günlerde İspanya’ya gitmesi planlanmaktadır. 

Galatasaray Futbol Takımı, Yeni Malatyaspor maçı için bugün saat 16.00’da sponsorumuz Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Malatya’ya giderek müsabaka öncesi bu kentte kampa girecek.

Galatasaray’ın Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesi kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Şener Özbayraklı, Taylan Antalyalı, Ryan Babel, Younes Belhanda, Peter Etebo, Martin Linnes, Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Emre Taşdemir, Christian Luyindama, Okan Kocuk, Marcelo Saracchi, Emin Bayram, Marcao Teixeira, James Ozornwafor, Emre Kılınç, Jesse Sekidika, Ali Yavuz Kol, Mbaye Diagne, Fatih Öztürk. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.