Öne Çıkanlar AİLE Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek Beyin çipi 2024 Yılı Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama sonuçları Aile Hekimliği Çalışanları Sendikası

Galatasaray Kazanmasını Bildi

Galatasaray, Süper Lig'in 25. haftasında Atiker Konyaspor’u 1-0 geriye düşmesine rağmen Gomis ve Sinan’ın golleriyle 2-1 yenip puanını 53’e yükseltirken en yakın takipçisi ile puan farkını 3'e çıkardı.

Karşılaşmaya Konuk ekip Atiker Konyaspor gol ile başladı. 2. dakikada Sağ taç çizgisine yakın bir bölgeden Volkan Şen’in kullandığı serbest vuruşta savunmanın dokunamladığı topu Moke tamamlayarak filelere gönderdi. 0-1

Galatasaray 1-0 geriye düştükten sonra beraberlik için ataklarını rakibi karşısında artırdı. 19. dakikada kazanılan penaltı atışından yararlanamadı. Gomis'in kullandığı penaltı atışını kaleci Serkan köşeyi doğru tahmin ederek golü çıkardı ve beraberliğe izin vermedi.

Sarı Kırmızılı ekip 42. dakikada Feghouli ile mutlak bir golü kaçırdı. Feghouli’nin ceza sahası sağ çaprazından kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunda kaleci Serkan bir kez daha gole izin vermedi.

Galatasaray rakip kaleye yüklenirken Atiker Konyaspor'un tehlikeli atağında kalesinde ikinci golü görecekti. İkinci gole Muslera izin vermeyerek takımına moral oldu.

Galatasaray ilk yarının uzatma dakikalarında bu sefer direğe takıldı. Mariano’nun ortasında Maicon’un kafası üst direkten geri döndü, dönen topu Gomis tamamlamak istedi ancak top auta çıktı. 

İlk 45 dakika Atiker Konyaspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.  

Galatasaray ikinci yarıya da baskılı başladı.  55’te Nagatmo sağ ayağıyla sert bir şutla kaleyi yoklarken 69. dakikada beraberliği yakaladı. Feghouli’nin ara pasıyla ceza sahasına hareketlenen Sinan’ın ortasına ön direkte kafayı vuran Gomis, Serkan’ın müdahalesine rağmen topu filelere gönderdi. 1-1

Beraberlik golünden sonra galibiyet için iyice yüklenen sarı kırmızılı ekip aradığı golü 86. dakikada Sinan Gümüş ile buldu.  Nagatomo’nun harika ortasına gelişine mükemmel bir vole vuran Sinan Gümüş topu filelere göndererek takımını öne geçirdi. 2-1

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray sahadan 2-1 ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Galatasaray bu galibiyet ile puanını 53'e yükseltirken, Sergen Yalçın'ın ilk maçına çıktığı Atiker Konyaspor ise 21 puanda kalarak tehlike sinyalleri vermeye başladı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.