Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Galatasaray Ligden Sonra Avrupa Defterini de Kapattı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda, 1-1'lik ilk maçın rövanşında deplasmanda İtalya'nın Lazio takımına 3-1 yenilerek şampiyonaya veda etti.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda, istanbuldaki 1-1'lik ilk maçın rövanşında deplasmanda İtalya'nın Lazio takımına konuk oldu. Galatasaray bu yıl Ligden sonra avrupa defterinide kapattı.

Maçın ilk 45 dakikalık bölümünde her iki takımın da çabası gol için yeterli olmadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Goller İkinci yarıda geldi

Mücadelenin 59. dakikasında Parolo'nun attığı golle Lazio 1-0 öne geçti.

Ev sahibi takım, 61. dakikada Anderson'un golüyle skoru 2-0 yaptı.

Oyundan kopmayan sarı-kırmızılı takım 62. dakikada Yasin'in attığı golle farkı 1'e indirdi. Bu dakikadan sonra Lazio'nun moralmen çökmesi,temsilcimizin canlanması gerekiyordu. Ama görüntü istediğimiz gibi olmadı ve 72. dakikada kalemizde 3. golü gördük.  

Lazio takımında oyuna 70. dakikada dahil olan Miroslav Klose 72. dakikada attığı golle skoru 3-1 yaptı.

Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve ev sahibi takım sahadan 3-1 galip ayrılarak adını son 16 turuna yazdıran taraf oldu.

Anahtar Kelimeler:
UefaGalatasarayLAZİOItalya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.