Öne Çıkanlar terörist MSB Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ihracat cumhurbaşkanı erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu deprem Kovid19

Galatasaray, Malatya'dan Beraberlikle Dönüyor

Galatasaray, Süper lig’in 5. haftasında deplasmanda BTC Turk Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı.  

Galatasaray’a BTC Turk Yeni Malatyaspor karşısında 23. dakikada Seri ile öne geçmesine rağmen 89. dakikada  Guilherme’nin golüne engel olamayarak sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.  

23. dakikada Galatasaray öne geçti. Ömer Bayram'ın sol kanattan şık ortasında Seri enfes bir kafa vuruşu yaparak topu filelere gönderdi. 

Golden 2 dakika sonra Galatasaray ikinci gole çok yaklaştı. Ömer Bayram'ın serbest vuruştan ortasında Luyindama'nın kafa vuruşunu kaleci son anda çelerek gole izin vermedi. 

Golden sonra ikinci gol için ataklarını sıklaştıran Galatasaray, BTC Turk Yeni Malatyaspor karşısında tehlikeli olmaya başladı. 28. dakikada Seri'nin ortasında Babel'in kafa vuruşunu kaleci güçlükle kornere çeldi. Kullanılan korner vuruşunda ise Marcao arka direkte topu müsait durumda auta gönderdi.  

Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

63. dakikada ev sahibi BTC Turk Yeni Malatyaspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Mert’in ceza sahası dışından çektiği şutta Muslera çok iyi uzanarak gole izin vermedi. Seken topta Donald’ın yaptığı vuruşta savunma araya girerek pozisyonu uzaklaştırdı.

77. dakikada Galatasaray çok net bir pozisyondan yararlanamadı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Babel, pasını Lemina’yı aktardı. Savunma araya girince Lemina şut şansı bulamadı ve top bir kez daha Babel’in önünde kaldı. Babel’in şutunda savunma bir kez daha araya girerek gole izin vermedi.

80. dakikada Galatasaray ikinci gole bir kez daha çok yaklaştı. Seri’nin güzel pasında topla buluşan Babel'in şutunda savunma yatarak müdahale ederek gole izin vermedi.

89. dakikada BTC Turk Yeni Malatyaspor skorda eşitliği yakaladı. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Guilherme topu önünde buldu. Guilherme’nin şutunda top filelerle buluştu. 1-1

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı. 

Anahtar Kelimeler:
Galatasaray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.