Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Servis Şoförleri

Galatasaray Odeabank 98–82 Pınar Karşıyaka

Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 18. hafta maçında Pınar Karşıyaka'yı 98-82 mağlup etti.

Galatasaray, Pınar karşıya karşısında ilk çeyrekte Dwight Hardy ve DaJuan Summers'in etkili oyunu ile 25-20 önde kapadı. İkinci çeyreğe etkili başlayan sarı kırmızılı ekip soyunma odasına 49-38 üstünlük ile gitti.

Üçüncü çeyreğe etkili başlayan Pınar Karşıyaka 22.  dakikada farkı 2 sayıya indirerek skor 49-47 oldu. Savunma sertliğini bu bölümde artıran ve hücumda da açık alan bularak kolay basketler üreten sarı kırmızılı ekip farkı yeniden 7 sayıya çıkardı. Üçüncü çeyreğin son bölümlerinde Göksenin etkili oyunu sayesinde final periyoduna 71-62 önde gitti.

Son çeyrek karşılıklı basketlerle başlarken Jordan Taylor ile 33. dakikada basket faul bulan sarı kırmızılı ekip aradaki farkı 14 sayıya çıkardı. karşılaşmayıda 98-82 kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.