Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel recep tayyip erdoğan tüsiad

Galatasaray, Porto'ya 1-0 Mağlup Oldu

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında deplasmanda Porto'ya 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşmaya Porto karşısında etkili başlayan Galatasaray 2. dakikada Sinan ile etkili oldu. Sinan'ın ceza sahası girişinden şutu kalecide kaldı.

13. dakikada temsilcimiz Galatasaray gole çok yaklaştı. Onyekuru'nun sağ kanattan enfes ortasında Sinan gelişine vurdu ama top rakip defanstan kornere çıktı.

38. dakikada Galatasaray adına inanılmaz bir gol kaçtı. Rodrigues ve Belhanda'nın harika paslarla oluşturduğu pozisyon sonrası Nagatomo kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunda top kalecide kaldı.

45. dakikada temsilcimiz yine gole çok yaklaştı ama Porto kalecisi gole izin vermedi. Sol kanattan ceza sahasına giren Sinan'ın şutunu kaleci güçlükle kornere çeldi.

İlk yarıdan gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıya Porto gol ile başladı. 49. dakikada öne Porto temsilcimiz karşısında Moussa Marega'nin kafa vuruşundan attığı golle öne geçti. 1-0

56. dakikada Porto kalemizde yine etkili oldu. Corono sağdan bindirme yaptı ve orrtasını yaptı. Fernando zamanında ayağını uzattı ve tehlikeyi önledi.

Galatasaray beraberlik için yüklenmeye başladı. 76. dakikada Rodrigues'in ceza sahasından şutu üstten auta giderken, 79. dakikada Feghouli'nin kullandığı serbest vuruşta Sinan'ın kafa şutu direğin dibinden auta çıktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca iyi oynayan temsilcimiz Galatasaray Porto'ya 1-0 mağlup oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.