Galatasaray Seride Durumu Eşitledi

Galatasaray, KBSL Playoff Yarı Final serisi ikinci maçında Fenerbahçe’ye konuk oldu. Karşılaşmadan 48-59’luk galibiyet ile ayrılan Galatasaray seride durumu 1-1’e getirdi.

Mücadeleye Işıl Alben’in üç sayılık basketiyle başlayan Galatasaray, savunmada rakibi Fenerbahçe'ye kolay sayı şansı tanımayarak Işıl Alben'in üç sayılık atışları ile ilk çeyreği 6-19 üstünlük ile tamamladı. 

İkinci çeyreğin başında Fenerbahçe'nin turnike basketine Victoria Macaulay’ın basket faulüyle cevap veren Galatasaray, rakibinin üç sayılık basketine engel olamayınca mola aldı. Mola dönüşü Galatasaray Victoria Macaulay’ın ürettiği sayılarla farkı tekrar 13 sayıya çıkardı. İkinci periyotda yüksek dış yüzdeli şut performansına devam eden Galatasaray farkı açarak soyunma odasına 21-39 önde girdi.

İkinci yarı karşılıklı faul atışlarıyla başladı. Moriah Jefferson’ın turnikesiyle skoru 42-23’e getiren Galatasaray, ilerleyen anlarda Fenerbahçe'nin yakaladığı 5-0’lık seriye engel olamayınca molaya başvurdu. Mola sonrası Fenerbahçe'nin etkili oyununu Victoria Macaulay ile farkın kapanmasını engelleyen Galatasaray son çeyreğe 35-49 önde girdi.

Son çeyrek karşılıklı basketler ile geçerken farkı koruyan Galatasaray, Fenerbahçe karşısında karşılaşmadan 48-59’luk galibiyet ile ayrıldı. bu sonuç ile Galatasaray seride durumu 1-1'e getirirken ev sahibi olma avantajınıda ele geçirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.