Galatasaray Seride Eşitliği Sağladı

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Play Off Çeyrek Final 2. maçında Halkbank’ı 3-0 mağlup ederek seride durumu 1-1’e getirdi.

Maça 3 sayılık seriyle başlayan Halkbank'ın üstünlüğünü  Aslı, Neslihan, Jack ve Koshelava’nın sayılarıyla 12-11 üstünlüğü yakalayarak teknik molaya önde girdi. Galatasaray, kaptan Neslihan’ın sayılarıyla farkı 3 sayıya kadar çıkardı. 15-12’nin ardından oyun üstünlüğünü iyice eline alan sarı kırmızılı ekip ilk seti 25-20 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti.

Konuk ekip Halkbank karşılaşmanın ikinci setinde de 3 sayılık seriyle başladı. Durumu 5-5'e getirdikten sonra tamamen oyun kontrolünü tamamen eline alarak  seti 25-19 önde tamamladı ve maçta durumu 2-0’a getirdi.

Mücadelenin üçüncü ve son seti karşılıklı sayılarla başlamasına karşın teknik molaya 12-9 önde giren evsahibi Galatasaray farkın kapanmasına izin vermeyerek üçüncü setide 25-19 alarak karşılaşmayıda 3-0 kazandı ve seride durumu 1-1'e getirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.