Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Koronavirüs cumhurbaşkanı erdoğan suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye yunanistan ak parti abd vakıfbank

Galatasaray, Sivasspor'a Da Acımadı: 3-0

Süper Lig’in 3. Hafta maçında Galatasaray, Sivasspor’u 3-0 mağlup etti. Galatasaray’a 3 puanı getiren gollleri 41 ve 71. dakikalarda Tolga Ciğerci ve 83. dakikada penaltıdan Bafetimbi Gomis kaydetti. 
 
Süper Lige iyi bir başlangıç yapan Galatasaray Türk Telekom Arenada Sivasspor’u konuk etti.
 
Galatasaray maça iyi başladı. 11. Dakikada mutlak bir golden yararlanamadı. Soldan ceza alanına sokulan Rodrigues'in sert vuruşunda kaleciden dönen topa Tolga uygun durumda vurdu ancak boş ağlar yerine top üstten auta gitti.
36. dakikada Kaleci Rochet mutlak bir golü çıkararak Galatasaray’ın öne geçmesini engelledi. sol kanattan Linnes’in ortasında savunmadan seken topa arka direkte müsait durumdaki Rodrigues’in  çok sert vuruşunu aynı güzellikle kaleci Rochet kurtardı.
41. dakikada sarı Kırmızı takım aradığı golü buldu. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Serdar Aziz'in kafayla çevirdiği topu Gomis, Tolga'nın önüne indirdi. Tolga da arka direkte bekletmeden tek dokunuşla topu filelere gönderdi. 1-0
Karşılaşmanın ilk yarısı Sarı Kırmızılı ekibin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.
 
53. dakikada Sivasspor, Galatasaray kalesine çok etkili geldi. Karşılaşma boyunca en etkili pozisyonunu yakalayan Sivasspor, Cyriac'ın ortasında Kone topu penaltı noktası üzerinde kontrol etti ve hemen yanındaki Emre'yi gördü, onun gelişine vuruşunda savunmadan seken topa Hakan Arslan voleyi vurdu. Top direğin hemen üzerinden auta çıktı.
 
55. dakikada Galatasaray Gomis'le ikinci golü buldu ancak bayrak havada olduğu için gol geçerli olmadı.
60. dakikada Galatasaray ikinci gole çok yaklaştı. Rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Belhanda, topu ceza sahasına kadar taşıdı. Penaltı noktası üzerinden bomboş vuruşunda top üstten auta gitti.

71. dakikada Galatasaray Tolga’nın attığı golle farkı ikiye taşıdı. Tolga kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.  Linnes topu sol kanattan ceza sahasına kadar çok iyi taşıdı ve pasını geriye doğru çıkardı. Tolga yay üzerinden gelişine çok sert vurdu ve top kaleci Rochet'nin müdahalesine rağmen filelerle buluştu.

82. dakikada Galatasaray farktı üçe taşıdı. Bu dakikada ceza sahası içinde Bjarsmyr topa eliyle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında topun başına geçen Bafetimbi Gomis top ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere göndererk farkı üç yapa golü attı.

90+1 dakikada Sarı Kırmızı ekip farık 4 yapacak golü yasin öztekin ile kaçırdı. Ceza sahası sol çaprazında topu alan Yasin Öztekin, rakibine müthiş bir çalım atarak içeriye sokuldu. Pas atmak yerine kaleyi deneyince Rochet topu köşeden çıkarak 4. gole izin vermedi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Galatasaray'ın 3-0 galibiyeti ile sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.