Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Galatasaray, Sivasspor'u Zorda Olsa Mağlup Etti

Galatasaray, Süper ligin 8. hafta açılış maçında Demir Grup Sivasspor'u 3-2 mağlup etti. 

Galatasaray Süper ligin 8. haftasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor'u 3-2 mağlup etti. Galatasaray'ın gollerini 21. dakikada ve 42. dakikada penaltıdan Andone, 74. dakikada Babel atarken, Demir Grup Sivasspor'un gollerini ise 69. dakikada Kone ve 84. dakikada Erdoğan kaydetti.

5. dakikada Şener'in sağ kanattan arka direğe enfes ortasında Babel'in kafa vuruşu üst direkten auta gitti. 

13. dakikada Demir Grup Sivasspor gole çok yaklaşırken Muslera izin vermedi. 

21. dakikada Gamatasaray öne geçti. Sol kanatta Babel'in pasıyla topla buluşan Andone topu rakip ceza sahasına kadar sürüp harika bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0

30. dakikada Andone, rakip savunmadan kaptığı top ile ceza sahasına girdi ve sağ çaprazdan çektiği şutta top direğin üzerinden auta gitti. 

33. dakikada Galatasaray ikinci gole çok yaklaştı. Andone’den aldığı pas ile ceza sahası yayı üstünde topla buluşan Emre Mor, pasını Babel’e aktardı. Babel, şık bir vücut hareketiyle kaleciyi ekarte ettikten sonra çektiği şutunda kaleye giden topu savunma çizgi üzerinde müdahale ederek gole izin vermedi.

41. dakikada Galatasaray penaltı atışı kazandı. Andone sol kanattan ceza sahasına girdi. Andone, Aaron’ın müdahalesiyle yerde kalınca hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi. 

42. dakikada topun başına geçen Andone, sakin bir vuruşla topu filelere göndererek farkı ikiye çıkardı. 2-0

Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

48. dakikada iki farklı geride olan Demir Grup Sivasspor sahada 10 kişi kaldı. Cofie’nin orta saha yakınlarında Ömer Bayram ile girdiği mücadelede yaptığı hareketi faul olarak değerlendiren hakem Ali Palabıyık, Cofie’ye karşılaşmadaki ikinci sarı kartını göstererek oyun alanının dışına gönderdi.

49. dakikada Galatasaray üçüncü gole çok yaklaştı. Emre Mor, şık çalımların ardından pasını sağ kanattaki Andone’ye iletti. Çizgiye inen Andone, topu arka direkteki Babel’e iletmek isterken savunma son anda araya girdi. Savunmanın müdahalesinden sonra havalanan topa Şener'in kafa vuruşunda top Samassa’da kaldı.

69. dakikada 10 kişi kalan Demir Grup Sivasspor farkı bire indirdi. Sol kanattan gelişen Demir Grup Sivasspor atağında Uğur, altı pas çizgisinin üstüne doğru yaptığı ortaya ceza sahası içerisinde topla buluşan Kone’nin vuruşunda top filelerle buluştu. 2-1

74. dakikada Galatasaray tekrar farkı ikiye çıkardı. Ömer Bayram’ın pasında sol kanatta topla buluşan Babel'in ceza sahasının hemen dışından çektiği sert şutta top direğe çarparak filelerle buluştu. 3-1

81. dakikada Galatasaray dördüncü gole çok yaklaştı. Kontra atakta Emre Mor’un ara pasında topla buluşan Andone, dar açıdan sol ayağıyla çektiği şutunda kaleci Samassa gole izin vermedi.

84. dakikada Demir Grup Sivasspor farkı yeniden bire indirdi. Emre Kılınç’ın sol kanattan yaptığı ortaya ceza sahası içerisinde Erdoğan yaptığı dokunuşla topu filelere gönderdi. 3-2

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray 10 kişi kalan rakibini zorda olsa 3-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Galatasaray bu galibiyet ile puanını 13'e çıkarırken Demir Grup Sivasspor ise 12 puanda kaldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.