Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Galatasaray, Tofaş'ı 76-75 Mağlup Etti

Galatasaray Doğa Sigorta, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 19. hafta erteleme mücadelesinde Tofaş ile karşılaştı. Takımımız 76-75’lik galibiyet ile ayrıldı ve ligdeki 14. galibiyetini aldı.
 

Karşılaşmaya konuk ekibin faul çizgisinden bulduğu sayılara Nigel Hayes’in üç sayılık isabetiyle cevap vererek başlayan Galatasaray Doğa Sigorta,, Zach Auguste basketiyle mücadelenin ilk dakikasını 5-3’lük üstünlükle geçti. İlerleyen dakikalarda Nigel Hayes ve Zach Auguste’un sayılarıyla 6-0’lık bir seri yakalayan Galatasaray Doğa Sigorta skoru 11-3’e getirdi. Tofaş çeyreğin bitimine 07:43 kala molaya gitti. Mola dönüşüTofaş arka arkaya bulduğu basketlerle farkı iki sayıya kadar indirdi. Galatasaray Doğa Sigorta, Tai Webster ve Aaron Harrison’ın faul çizgisinden bulduğu sayılarla çeyreğin son üç dakikasına 20-18 önde girdi. Çeyreğin son dakikasında Tofaş bulduğu üç sayılık isabetle öne geçse de Galatasaray Doğa Sigorta Marko Arapovic’in sayılarıyla ilk çeyreği 24-21 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe Nigel Hayes’in sayısıyla başlayanGalatasaray Doğa Sigorta, ilerleyen dakikalarda Tofaş'ın yakaladığı 0-9’luk seriye engel olamadı ve devrenin bitimine 06:16 kala Tofaş öne geçerek skoru 26-30’a getirdi. Ayberk Olmaz’ın faul çizgisinden kaydettiği sayılardan sonra oyundaki dengeyi tekrar kuranGalatasaray Doğa Sigorta, Zach Auguste ve Aaron Harrison’ın sayılarıyla farkı bir sayıya kadar indirdi. (33-34) Devrenin son dört dakikası iki takımın karşılıklı basketleriyle geçilirkenGalatasaray Doğa Sigorta'da skor yükünü Tai Webster çekti. ilk devre Tofaş’ın 38-40’lık üstünlüğüyle tamamlandı.  

İkinci yarıya Zach Auguste’un kaydettiği beş sayı ile başlayan Galatasaray Doğa Sigorta, Tai Webster’ın basketiyle çeyreğin ilk üç dakikası geride kalırken  yeniden öne geçti. (45-43).  Galatasaray Doğa Sigorta, Zach Auguste ve Göksenin Köksal’ın sayılarıyla çeyreğin bitimine 05:13 kala gidilen hakem molasına 49-43 önde girdi. Mola dönüşü Zach Auguste, Göksenin Köksal ikilisiyle skor üretmeye devam eden Galatasaray Doğa Sigorta farkı çeyreğin bitimine 04:22 kala on sayıya kadar çıkardı. (53-43) Tofaş'ın yakaladığı 0-6’lık seriyi Marko Arapovic’in arka arkaya bulduğu üç sayılık basketler ve Göksenin Köksal’ın sayısıyla dindiren Galatasaray Doğa Sigorta son çeyreğe 61-54 önde girdi.

Son çeyreğe Aaron Harrison’ın basketiyle başlayan Galatasaray Doğa Sigorta, Nigel Hayes’in üç sayılık basketiyle farkı sekiz sayıya kadar çıkardı. (66-58) İlerleyen dakikalarda Marko Arapovic ve Nigel Hayes’in sayılarıyla skor üreten takımımız, mücadelenin bitimine 06:20 kala gidilen Tofaş molasına 70-63 önde girdi. Mola dönüşü farkı üç sayıya kadar indiren Tofaş'ın skora denge getirmesine Tai Webster ve Nigel Hayes’in sayılarıyla izin vermeyen Galatasaray Doğa Sigorta karşılaşmanın son dört dakikasına 74-69 önde girdi.Galatasaray Doğa Sigorta, Tofaş’ın üç sayılık basketine Nigel Hayes’in smacıyla cevap vererek nefes alan ve mücadelenin son bir dakikasına 76-72’lik üstün giren Galatasaray Doğa Sigorta, karşılaşmanın bitimine 39 saniye kala Tofaş'ın farkı bir sayıya indirimesine karşın başka sayı tarımayınca mücadeleden 76-75’lik galibiyet ile ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
Galatasaray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.