Öne Çıkanlar Arap Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı Çinde üniversite öğrenci sayısı Çin Büyükelçiliği Çin Yeni Bir Ticari Telekomünikasyon Uydusu Fırlattı Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zhao Lijian Çin Ticari Uçak Şirketi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan

Galatasaray-Trabzonspor Maçı Öncesi Notlar

Galatasaray ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında karşı karşıya gelecek. 

10 Şubat Pazar günü saat 19:00’da başlayacak olan mücadele öncesi OPTA tarafından hazırlanan maç önü notları şu şekilde:

Galatasaray ile Trabzonspor, Süper Lig'de 91 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray bu maçların 40'ını kazanırken, Trabzonspor 30 galibiyet elde etti (21B). 
Trabzonspor'un Süper Lig tarihinde deplasmanda en fazla mağlup olduğu takım Galatasaray (9G 11B 25M).
Galatasaray, Süper Lig'deki son 10 maçın sadece birinde mağlup oldu (4G 5B). 
Süper Lig'de evinde 29 maçtır yenilmeyen Galatasaray, devam eden en uzun serinin sahibi (24G 5B). Evindeki son 22 maçta gol atmayı başaran sarı kırmızılılar (toplam 62, maç başına 2,8), en son 2017/18 sezonunun dokuzuncu haftasındaki Fenerbahçe maçında gol sevinci yaşayamadı. 
Bu sezon Süper Lig'de en fazla isabetli şut çeken takım Trabzonspor (115). Galatasaray ise rakibinden 19 isabetli şut daha az çekmesine rağmen iki gol fazla attı (38).
Galatasaray bu sezon Süper Lig'de en fazla gol atan üç takımdan biri (38, Kasımpaşa ve Beşiktaş ile birlikte).
Süper Lig'de Galatasaray ve Trabzonspor arasında oynanan son 11 maçta toplam 11 kırmızı kart çıktı; bunların sekizini Trabzonspor gördü. 
Galatasaray ve Trabzonspor arasında Süper Lig'de oynanan maçlarda atılan son 36 golün 27'si (%75) maçların ikinci yarılarında geldi. 
Galatasaray'ın Süper Lig'de evinde attığı son sekiz golün beşi Henry Onyekuru'dan geldi. 
Galatasaray'ın yeni transferi Mbaye Diagne, Süper Lig'de Trabzonspor ile karşılaştığı iki maçta da gol katkısı yapmayı başardı (2 gol, 1 asist).
Bu sezon Süper Lig'de attığı gollerle takımına en fazla puan kazandıran üç oyuncunun ikisi bu maçta karşılaşacak: Mbaye Diagne (20 gol, 9 puan) ve Hugo Rodallega (10 gol, 9 puan).

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporGalatasaray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.