Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye yunanistan ak parti abd vakıfbank

Galatasaray, Yukatel Denizlispor'u 2-1 Mağlup Etti

Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında Yukatel Denizlispor'u 2-1 mağlup etti. Galatasaray'ın gollerini 26. dakikada Emre Akbaba ve 57. dakikada Radamel Falcao atarken, Yukatel Denizlispor'un tek sayısını ise 64. dakikada Muhammet kaydetti. 

11. dakikada Denizlispor, Rodallega ile hızlı hücuma çıktı. Rodallega'nın Lopes'e aktarmak istediği topta araya giren başarılı bir şekilde kademeye giren Marcao topu kornere göndererek tehlikeyi uzuklaştırdı.

17. dakikada Galatasaray net bir gol pozisyondan yararlanamadı. Emre Akbaba'nın derinlemesine gönderdiği pasta Radamel Falcao kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleye gönderdiği şutunda top kaleci Stachowiak'ın kucağında kaldı. 

22. dakikada Galatasaray gole bir kez daha yaklaştı. Saracchi'nin sol kanattan kale ağzına yaptığı ortayı Emre Akbaba ıskaladığı top Falcao'nun önünde kaldı. Falcao'nun yaptığı şutu kaleci Stachowiak çelerek gole izin vermedi.

27. dakikada Galatasaray aradığı golü buldu. Marcelo Saracchi'nin sol kanattan yaptığı sert ortaya Emre Akbaba çok sert ve düzgün vuruşla topu filelere gönderdi. Maçın hakemi önce ofsayt kararıyla golü vermedi ancak VAR kararının ardından gol geçerlilik kazandı. 1-0

45. dakikada Falcao'nun dar açıdan çok sert şutu savunmadan sekti. Ömer Bayram kale ağzında bu topa ayağını uzatmak istedi ama Zeki Yavru son anda topu kornere çelerek gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

57. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Seri'nin şık ara pasında topla buluşan Radamel Falcao'nun sol ayağı ile yaptığı şık vuruşla topu filelere gönderdi. 2-0

64. dakikada Yukatel Denizlispor farkı 1'e indirdi. Köşe vuruşunda ön direkten seken topu kale ağzında Muhammet tamamlayarak topu filelere gönderdi. 2-1

80. dakikada Feghouli ceza sahasında rakibinden çok şık bir hareketle sıyrıldı ve Seri'ye bıraktı. Seri'nin ceza sahası dışından yaptığı sert vuruş az farkla auta gitti. 

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray, Yukatel Denizlispor'u 2-1 mağlup ederek ligde ikinci yarıya galibiyet ile başladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.