Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener esnaf

Galatasaray’ın 21. Şampiyonluk Kupası Ankara’da

Galatasaray’ın 21’inci şampiyonluğu bir kez daha Ankara’da coşkuyla kutlandı. Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 AGS)’nin organize ettiği kutlamada, Ankaralı Galatasaraylılar kupa heyecanı yaşadı.


Galatasaraylılar Birliği Gölbaşı Tesisi’nde gerçekleşen kutlamada, Galatasaray Birliği Üyeleriyle 1905 AGS Üyeleri bir araya geldi. Kutlamada konuşan Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Kaan Kançal,  “Burayı gördükten sonra çok büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha anladım. Yönetim Kurulu kimliği, Genel Sekreter kimliği ve taraftar kimliği gibi tüm kimliklerin bir tek ortak değeri var, o da Galatasaraylı olmak.  Seçim dönemi Ankara’dan aldığımız çok güçlü destek ve arkamızda hissettiğimiz pozitif enerjiden dolayı Ankaralı Galatasaraylılara çok önem verdik. Başkanım Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz adına sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Savaş Özüdoğru ise Ankara’nın çok önemli bir özelliği olduğunu kaydederek, “Liseli ve lisesiz ayrımı olmadan Ankaralı Galatasaraylılar birlik oldu. Bunu Galatasaray Başkanlık seçiminde de gördük” dedi. Galatasaray’ın 113 yıllık tarihinde Ankara’da ikamet eden birinin yönetime giremediğini hatırlatan Özüdoğru, kendisinin buna vesile olduğunu ve bundan sonra Ankaralı Galatasaraylıların da yönetime ve kurallara girdiklerini görmek istediklerini dile getirdi.


Konuşmaların ardından 1905 AGS’ye verdiği hizmetlerden dolayı Özgür Savaş Özüdoğru’na plaket takdim edildi. 1905 AGS’ye yeni katılan üyelere sertifika da verilen kutlama, şampiyonluk pastasının kesilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.