Öne Çıkanlar Afrin Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik ak parti Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Übeyd Adıyaman

Galatasaray’ın Eski Yengesi Çılgına Döndü

2016/2017 sezonunda Galatasaray’da ter döken ünlü futbolcu Blerim Dzemaili’nin eski eşi çılgına döndü. Bir dönem Galatasaray’ın orta saha oyuncusu olarak görev yapan Blerim Dzemaili’nin eski eşi Erjona Sulejmani sosyal medyada dolaşan asılsız haberlere tepki gösterdi.  

Sosyal medyada dolaşan dedikodular arasında dünyaca ünlü futbolcu “Cristiano Ronaldo” itirafı üzerine milyonlarca kişi bu konuyu konuştu.

Bir süre önce sosyal medyada dolaşan bir açıklamada Erjona Sulejmani: “Ronaldo'nun davetini geri çevirmem. Benim için o dünyanın en çekici futbolcusu. Beni yanlışlıkla aramış olsaydı bile karşı koyamazdım” dediği iddia edildi.

Bunun üzerine model ve sunucu olan Erjona Sulejmani sosyal medya üzerinden bu dedikodulara büyük tepki gösteren bir paylaşım yaptı.

Bu paylaşımın altına: “Bu kadar saçma ve yanlış şeyler yazmadan önce gerçek bir profesyonel düşünülmelidir. İftira atmadan önce, kişi elini kendi vicdanına koymalıdır. Sosyal ağlarda daha fazla beğeni veya görüş almak için insanları ve özel hayatlarını kullanamazsınız. Her hafta özel hayatımla ilgili sahte haberler okumaktan yoruluyorum. Elinizi vicdanınıza koymanızı ve imajıma, ahlakıma ve ilkelerime zarar verecek satırlar yazmamanızı öneririm, aksi takdirde bana karşı her türlü iftira için yasal işlem yapmak zorunda kalacağım!” notunu düşerek sosyal medyadaki haberleri yalanladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.