Galatasaray’ın Hazırlık Maçı Programı Belli Oldu

Galatasaray Futbol takımının 2020-2021 sezonu öncesi hazırlık maçı programı belli oldu.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk üç maçını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynayacak olan Galatasaray, ilk olarak 24 Ağustos 2020 Pazartesi günü TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Eyüpspor ile karşılaşacak. 

İkinci maçında 28 Ağustos 2020 Cuma günü saat 17.00’de TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor’u ağırlayacak Galatasaray'ın Florya’daki son rakibi, TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor olacak. 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü oynanacak olan mücadele saat 16.00’da başlayacak.

Galatasaray, yeni sezon öncesi hazırlık programı içerisinde Süper Lig’den iki takımla maç yapacak. 

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda takımımız 3 Eylül 2020 Perşembe günü Gaziantep FK ile saat 17.00’de karşılaşacak. Bu maçı ardından Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Galatasaray, 5 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 17.00’de İstanbul ekibi ile karşı karşıya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.