Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Galatasaray’ın Yeni Forma Sponsoru ikinciyeni.com Oldu

İkinci el otomobil alım-satım platformu olan ikinciyeni.com, Galatasaray Futbol Takımı’nın yeni forma sırt sponsoru oldu.

Galatasaray Futbol takımıyla bir yıllık anlaşma imzalayan ikinciyeni.com, anlaşmayla birlikte Garenta’nın ardından takımla işbirliği yapmış oldu.


Türk Telekom Stadyumu’nda yapılan imza törenine Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri İlber Aydemir, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, Anadolu Grubu Otomotiv Grup Başkanı Bora Koçak ve Garenta ile ikinciyeni.com’un Genel Müdürü Özgür Maraş’ın katıldı.


İmza Töreninde Kulübün Önde Gelenleri Konuştu


Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, ikinciyeni.com ile Galatasaray’ın bir sinerji oluşturacağına inançlarının tam olduğunu belirterek “2018/2019 sezonu sonuna kadar Türkiye Kupası ve Süper Lig maçlarında sırtımızda ikinciyeni.com logolu formalarla mücadele edeceğiz” dedi.


“Sponsorlukların katkı sağlayabilmesi için uzun soluklu olması gerekiyor”


Galatasaray ile önemli protokole imza atmaktan büyük gurur duyduğunu belirten Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Özgür Maraş, sponsorluk anlaşması hakkında “Sponsorlukların markalara ve kulüplere katkı sağlayabilmesi için uzun soluklu olması gerektiğine inanıyor, bu nedenle Garenta’nın ardından ikinciyeni.com markamızla hiç ara vermeden Galatasaray ile bu iş birliğimizi devam ettiriyoruz” dedi. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarını söyleyen Maraş, Galatasaray yönetimine bu iş birliği için teşekkür ederek Türk sporuna diğer markalarıyla da destek vereceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.