Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Gençler Yeni Hocasıyla İlk Galibiyetini Aldı

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasına Çaykur Rizespor, Başkent Temsilcisi Gençlerbirliği’ni ağırladı. Beş gole sahne olan mücadeleyi Gençlerbirliği 3-2 kazandı. Çaykur Didi Stadyumu’da yaklaşık 1500 taraftarın takip ettiği mücadelede, Ankara temsilcisi dört maçlık mağlubiyet serisine son verdi.

Mücadeleye hızlı başlayan tarak ev sahibi ekip Çaykur Rizespor oldu. Sercan Kaya’nın 10. dakikada sağ çaprazdan kaydettiği golle Rize ekibi 1-0 öne geçti. Sercan Kaya’nın gölüne 10 dakika aradan sonra cevap veren isim Genlerbirliği’nin Rumen golcüsü Bogdan Stancu oldu. Uğur Çiftçi’nin uzun pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Stancu, topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı.

Karşılaşmanın 24. Dakikasında skoru bir kez daha değiştiren isim Gençlerbirliği’nin kaptanı Ahmet Çalık oldu. Hlep’in serbest vuruşla ortaladığı topa Selcuk Şahin bir vuruş yaptı kaleciden seken topu tamamlayan ise Ahmet çalık oldu. Ve skoru 2-1’e getirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısını Gemçlerbirliği 2-1 önde kapattı. Mücadelenin ikinci yarısında Çaykur Rizespor, Ahmet Çalık’ın ceza sahası içinde rakibine faul yapması sonucunda penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Kweuke, karşılaşmanın 65. Dakikasında skoru 2-2’ye getirdi.

Mücadelenin 87. dakikasında iki kişiyi çalımlayarak kaleci ile karşı karşıya kalan Djalma Campos kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu da belirledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.