Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri Yeşim Arı Kimdir

Gençlerbirliği'nden İlk Galibiyet

Süper Lig'in 6. haftasında Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir'i 90+1 dakikada Skuletic attığı golle 1-0 yenerek ilk galibiyetini aldı.  

İlk yarıda iki takımında etkisiz atakları sonuç vermeyince soyunma odasına 0-0 eşitlikle gidildi.

2. yarıda Medipol Başakşehir daha etikili olan taraf olsada gülen taraf Başkent temsilcisi oldu. Gençlerbirliği 90+1'de maç bu şekilde bitecek derken Skuletic attığı golle kazandı ve ilk galibiyetini alarak 3 puanın sahibi oldu.  1-0

Gençlerbirliği bu sonuçla sezonun ilk galibiyetini alırken, puanını 4'e yükseltti. Medipol Başakşehir ise 10 puanda kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.