Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

Gençler'de Vural Dönemi Beş Gün Sürdü

Eskişehirspor deplasmanında 2-0 mağlup olan Gençlerbirliği'nde Yılmaz Vural'ın görevine son verildi.

Gençlerbirliği'nde takımın başında sadece bir maça çıkan Yılmaz Vural'ın görevine son verildi. Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı Gençlerbirliği dün oynanan ligin ilk yarısının son maçında Eskişehirspor deplasmanında 2-0 mağlup olmuştu. Bu ayrılıkla Yılmaz Vural'ın Gençlerbirliği macerası sadece 5 gün sürmüş oldu.

Eskişehirspor mücadelesini Başkent ekibi 2-0 kaybederken, karşılaşmanın ardından Yılmaz Vural ile Başkan İlhan Cavcav transfer konusunu masaya yatırdı. Vural’ın pek çok bölgeye direkt 11'de oynayabilecek isimler istediği ve listeyi hazırladığı öğrenildi.

Cavcav ise devre arasında bu kadar takviye yapılmasını mantıklı görmedi. İkili arasında transferlerle ilgili anlaşmazlık çıkarken, sorun bir türlü çözülemedi ve İlhan Cavcav, tecrübeli teknik adamın görevine son verdi. 

Bu ayrılıkla 80 yaşındaki duayen başkan rekora imza atmış oldu. Gençlerbirliği’nde Vural'ın sözleşmesinin feshedilmesiyle yarım sezonda dördüncü teknik direktör de gönderilmiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.