Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kosgeb ak parti Op. Dr. Volkan Erdoğan İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası

Gölbaşı Belediyespor’dan Gençlerbirliği’ne

Gençlerbirliği, Gölbaşı Belediyespor altyapısında yetişen Burak Şimşek’i kadrosuna kattı.

Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal, imza töreninde yaptığı konuşmada, Gençlerbirliği’ne giden Burak Şimşek’in kendilerini de temsil ettiğini aktararak, “Ankara takımlarından Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Osmanlıspor’un dikkatlerinin kulübümüzün üzerinde olması bizleri mutlu etmiştir. Kulübümüzün bu başarılarını, bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Fatih Duruay’a borçluyuz”  dedi.

Gençlerbirliği Antrenörü Muzaffer Ciğerim’de Gölbaşı Belediyespor’un başarılarının her zaman dikkatlerini çektiğini ifade ederek, “Kulübün hocalarına ve başkan Hayati Çal’a teşekkür ediyoruz. Gençlerbirliği’ne transfer olan Burak Şimşek’e de başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Gölbaşı Belediyespor Kulüp binasında düzenlenen imza törenine, Çal ve Ciğerim’in yanı sıra Gençlerbirliği Kulübü Altyapı Sorumlusu İsmail Özkan ve Gölbaşı Belediyespor antrenörü Selçuk Öztürk katıldı.
 
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.