Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm aselsan Koronavirüs Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping Cengiz inşaat

Hamilton Belçika’daki Zaferiyle Farkı Kapattı

Lewis Hamilton bu hafta sonu Belçika Grand Prix’sindeki zaferinin ardından 200. Formula-1 yarışında Sebastian Vettel arasında ki puan farkını yediye düşürdü.

Mercedes- AMG Petronas Motorsport Takımı sürücüsü Lewis Hamilton Belçika’da elemelerde etkileyici bir turun ardından Michael Schumacher'in 68 pol pozisyonluk rekoruna ortak olarak pol pozisyonunda başlayan Lewis, start ışıklarından damalı bayrağa kadar tüm yarış boyunca Ferrari’den Sebastian Vettel'in takibindeydi.

“Hız Ve Tempoları Çok Çok Yüksekti”

Vettel'le olan bu mücadelesi açıkça hoşuna giden Lewis şunları söyledi:

"Sezona geri dönmek, üstelik bir galibiyetle başlamak inanılmaz bir duygu. Ferrari'ler araya girerek iyi bir sonuç aldılar ve bugün gerçekten de harika mücadele verdiler. Hız ve tempoları çok çok yüksekti. Yarış boyunca su an biraz rahatlayabilirim diyebileceğim hiçbir an olmadı. Her ikimiz için de her turda daha da zorladığımız sprint yarışı gibi bir durum vardı. Yarış dediğin gerçekten böyle olmalı: hataya yer yok; hiçbir yanlışlığa yer yok - çünkü en ufak bir hata yapmış olsaydım bunu hemen fark ederdi. Her iki tarafta da açıkça güçlü olan yanlar ve zayıflıklar vardı: bizim otomobilimizdeki güçlü yanlar ve onların otomobilindeki güçlü yanlar. Sürekli olarak en iyi tur sürelerini değişip durduk. Bu, sezonun ikinci yarısına kesinlikle iyi bir başlangıç oldu ve bir sonraki yarışı iple çekiyorum."
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.