Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

HDI Sigorta Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’nın İsim Sponsoru oldu

HDI Sigorta, Türkiye’nin önde gelen spor kulüplerinden Galatasaray ile Kadın Voleybol Takımı için bir yıllık isim sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı ile HDI Sigorta arasındaki sponsorluk anlaşmasının imza töreni Türk Telekom Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Medya mensuplarının da takip ettiği anlaşmanın imza töreninde Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Okan Böke ve HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu yer aldı.

İmza töreninde Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Okan Böke, HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu’na bayan takımımızın bu seneki formasını hediye etti.

Buna göre, 2018-2019 sezonu boyunca Galatasaray’ın Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden kadın voleybol takımı, “Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı” olarak anılacak.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Okan Böke, sponsorluk anlaşmasına yönelik değerlendirmelerini şöyle aktardı:

"HDI Sigorta ile beraber çok güzel bir sezon geçireceğimize ben eminim."

“Burada olmamızın sebebi HDI Sigorta’nın Türk sporunun çeşitli mecralarında verdiği desteği voleybol tarafında da Galatasaray’la sürdürme kararı. Bu sene Galatasaray Bayan Takımımızın isim sponsoru olarak yanımızda yer alacaklar. Galatasaray her oynadığı branşta iddialı bir konumda olmak istediğinden bu sponsorluğun bizim için hem maddi hem manevi önemi son derece yüksek. Biz de salonda HDI Sigorta’nın verdiği, taraftarımızın da bize göstereceği desteğe layık olmaya çalışacağız. HDI Sigorta ile beraber çok güzel bir sezon geçireceğimize ben eminim.  Zaten kızlarımız her dakika çalışıyorlar. Ataman Hoca en son antrenman sayısını söyledi. Sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Milli takımdan dönen üç oyuncumuz ve yabancılarımız var. Geçen seneye kıyasla daha değişik, daha yeni bir takımız ama hem hocamız hem teknik ekip hem de oyuncular kendilerini yeni sezona çok iyi bir şekilde hazırlıyorlar. HDI gibi markayı da göğsümüzde taşımak bizim için onur verici bir şey. Bu sezonu da en az geçen seneki gibi bir başarıyla bitireceğimize yürekten inanıyorum.”

"Bugün yeni bir anlaşma ile eski bir dostluğun ve işbirliğinin duyurusunu yapmaktan bir mutluluk duyuyorum."
HDI Sigorta’nın Türkiye’deki çeşitli spor branşlarına verdiği desteği hatırlatan Hancıoğlu, “HDI Sigorta olarak bugüne kadar Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi gibi farklı branşlarda onlarca kulübe destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bugün yeni bir anlaşma ile eski bir dostluğun ve işbirliğinin duyurusunu yapmaktan bir mutluluk duyuyorum. Türkiye’nin büyük ve köklü kulüplerinden biri olan Galatasaray Spor Kulübü ile anlaşmamız çerçevesinde, 2018-2019 yılında Kadın Voleybol Takımı Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı olarak anılacak. Büyük başarıların altına imza atan bu güzide kulübün yanında olmak bizleri gururlandırıyor. Türk sporunun ve kulüplerimizin gelişimlerine HDI Sigorta olarak katkı sunmaya devam edeceğiz,” dedi.

Anahtar Kelimeler:
HDI Sigorta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.