Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia

Her iki Takımda Büyük Maça Hazır

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasındaki yarın oynanacak büyük karşılaşma için Fenerbahçe ve Beşiktaş derbi hazırlıklarını tamamlayarak maçı beklemeye başladılar.

Şampiyonluk yarışının Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında gitmesi bu maçı bir kat daha önemli hale getirdi. Beşiktaş kazanırsa büyük avantaj sağlayacak, Fenerbahçe kazanırsa yarış iyice kızışacak.

Fenerbahçe Cephesi

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, çabukluk, top kapma ve pas çalışmaları yapıp, çift kale maç oynadıkları belirtildi.

Sarı-lacivertli ekipte tedavileri süren Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Lazar Markovic'in takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştıkları aktarıldı.

Fenerbahçe, antrenmanın ardından tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Beşiktaş Cephesi

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, top kontrolü, pas ve tam sahada taktik çalışmaları yapıp, çift kale maç oynadıkları belirtildi.

Siyah-beyazlı futbolcular, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi. ve maçı beklemeye başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.