Öne Çıkanlar diyarbakır Kent Ayyuka azerbaycan istanbul eNBE çin türkiye CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Rino virüs Shu Jueting

Hırvatlar, Arjantin'i Devirdi

Dünya Kupası D Grubu’nda Hırvatistan, Arjantin’i 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Dünya Kupası D Grubu’nda Hırvatistan ile Arjantin Rusya'nın Nijniy Novgorod stadında karşı karşıya geldi. Mücadele’den Hırvatistan 3-0 galip ayrılmayı başardı. Hırvatların gollerini 53’te Ante Rebic , 81’de Luka Modric ve 90+1’de Ivan Rakıtıc kaydetti. Bu galibiyetle Hırvatistan grupta puanını 6’ya yükseltti. Yıldızlar topluluğu diye adlandırılan Messi’li Arjantin’i farklı mağlup eden Hırvatistan Milli Takımı bu skorla turu garantilemiş oldu.

Grup’ta 1 puanı bulunan Arjantin cephesinde ise umutlar tükendi. İzlanda- Nijerya maçı Tangocular için büyük önem taşıyor. Arjantin grupta ki son maçını Nijerya karşısında oynayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.