Öne Çıkanlar seçim uyuşturucu galataport Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan çanakkale çay lekesi çıkarma yöntemleri çay lekesi nasıl geçer çankaya köşkü çankaya belediyesi başkan yardımcısı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ istanbul

İlk Finalist Fenerbahçe Doğuş

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final üçüncü maçında Banvit’i deplasmanda 73-84 yenen Fenerbahçe Doğuş, seride 3-0 öne geçerek adını finale yazdırdı. Fenerbahçe Doğuş finalde ise Tofaş-Anadolu Efes serisinin galibi ile karşılaşacak.

Fenerbahçe Doğuş, Banvit karşısında serinin ilk iki maçını  86-81, 98-93 skorlarla mağlup etmişti. Üçüncü maçtada deplasmanda Banvit'i 84-73 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Fenerbahçe Doğuş ilk çeyrekte rakibi karşısında Ali Muhammed ve Melih'in isabetli dış atışlarıyla 8-2 öne geçti. Banvit ise  Colaiaro ve Kulig ile skora tutunmaya çalışsada Fenerbahçe Doğuş Çeyreğin sonlarına doğru Jan Vesely devreye girmesiyle ilk çeyreği 27-16 önde tamamladı.  

İkinci Çeyrekte'de Fenerbahçe Doğuş rakibi karşısında Wanamaker - Sloukas - Thompson üçlüsünün sayılarıyla ilk devreyi 48-30 önde tamamladı.

Üçüncü çeyrekte de oyuna ağırlığı koyan Fenerbahçe Doğuş bir ara farkı 22 sayıya çıkardı. Banvit'te Kulig sayı üreterek Banvit'i ayakta tutmaya çalışsada Vesely ve Ali Muhammed’in sayılarıyla Fenerbahçe Doğuş final periyoduna 64-50 üstün girdi.

Final Periyoduna Melih'in basketleriyle başlayan Fenerbahçe Doğuş karşısında Banvit'te Colaiaro sahneye çıkarak farkı 7 sayıya kadar indirmesine karşın oyuna ağırlığını koyan Fenerbahçe Doğuş 84-73 galip ayrılarak seriyi 3-0'a getirdi ve finale adını yazdıran ilk takım oldu.
 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.