Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB tesk genel başkanı bendevi palandöken gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı

İstanbul Plaj Ragbi Lig Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

Kadıköy Belediyesi desteği ve ev sahipliğinde, Ragbi Lig Derneği tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen “Uluslararası İstanbul Plaj Ragbi Lig Turnuvası” sona erdi.

Kadıköy Belediyesi Kalamış Spor Merkezi’nde 30 Haziran – 1 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen turnuvada erkeklerde Lycans, kadınlarda ise Kadıköy Daltons şampiyon oldu.

Türkiye ve yurt dışından 300 Ragbi Lig oyuncusunun katıldığı turnuvada 5 asıl ve 5 yedek oyuncudan oluşan takımlar 2 gün boyunca kendi aralarında turnuva usulü maçlar yaptı.

Lycans ile Exiles arasında oynanan erkekler finali 5 – 1’lik skorla Lycans galibiyetiyle sona erdi. Kadınlarda ise Kadıköy Daltons rakibi ODTÜ’yü 4-3’lük skorla mağlup ederek zafere ulaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.