Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye türkiye yunanistan vakıfbank abd ANTALYA merkez bankası esnaf

İsviçre Zorlansada Kazanmasını Bildi

İsviçre, tarihinde ilk kez katılan Avrupa şampiyonasına katılan  Arnavutluk kaşsında maça hızlı başladı. Maça hızlı başlayan İsviçre aradığı golüde erken buldu.
Maçın 4. dakikasında İsviçre, Fabian Schar'ın golüyle 1-0 öne geçti. Xherdan Shaqiri'nin kullandığı kornerde iyi yükselen Schar, kaleci Berisha'nın da büyük hatasıyla topu ağlara gönderdi. 
Arnavutluk, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Lorik Cana, 35. dakikasında topa elle müdahale etmesinden dolayı ikinci sarı kart ve kırmızı kart görmesinden dolayı 10 kişi kaldı. Arnavutluk maçın geri kalan kısmını 10 kişi tamamladı.
ilk yarı isviçre'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı düşük tempoda devam etti.
89'da Arnavutluk'ta Gashi, kaleci Sommer'le karşı karşıya kaldığı pozisyondan yararlanamadı ve Arnavutluk adına müthiş bir fırsatı kaçırmış oldu. 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma İsviçrenin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 
A grubunda İsviçre evsahibi Fransa ile liderliği paylaşmış oldu.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.